Kleding, Vrije tijd

Witte overhemden zijn altijd goed

Tijdloze elegantie

Denk aan iemand in een pak, en u ziet standaard iemand in een zwart pak en een wit overhemd. Dit is eigenlijk altijd wel de standaard geweest. Het is pas sinds het einde van de laatste eeuw dat mensen meer kleuren gingen dragen in hun alledaagse kleding. Er zijn natuurlijk periodes geweest waarop kleuren geliefder waren en tijden waarop kleuren weer geliefder waren, maar het feit is, witte overhemden gaan nooit uit. Dat is ook waarom de meeste smokingoverhemden wit zijn en ook op de formelere gelegenheden een wit overhemd de standaard is. Elke man heeft in zijn kledingkast wel een wit overhemd hangen. Dit betekend alleen niet dat die wekelijks gedragen wordt, maar dat hoeft ook helemaal niet. We leven nu in een tijd waar alle stijlen door elkaar worden gegooid, dus de ene dag mag u best een wit overhemd dragen terwijl u de andere dag een neon roze overhemd met groene stipjes aandoet.

 

 

 

Eigen tijd, eigen twist

Zoals wij mensen met alles doen in elke tijd, geven wij ook onze eigen twist aan het witte overhemd. Omdat we nu niet meer zo veel stropdassen dragen als tien jaar geleden, is het openlaten van het boordknoopje iets dat redelijk vaak gebeurd. Dus wat merken nu steeds meer doen, is dat ze een leuk printje in de boord doen waardoor het witte overhemd toch iets speciaals heeft en het een stuk leuker is om te dragen.

 

 

 

 

 

 

Witte overhemden casual dragen

Als we ons een wit overhemd voorstellen, dan zien we daar vaak een pak omheen. Dat betekent meestal dat het zakelijk wordt gedragen. Wat goed is natuurlijk, maar een wit overhemd kan u ook best casual dragen. Al helemaal als er een leuk printje in de boord zit. De meeste mannen doen dit alleen niet, omdat ze bang zijn dat het overhemd snel vies wordt dan. Gelukkig zijn de meeste overhemden van ons strijkvrij, dus kunnen ze lekker gemakkelijk de wasmachine in en dan zijn ze weer zo goed als nieuw. Dat scheelt een heleboel moeite en als u wilt kan u het de volgende dag gewoon weer aandoen.

 

 

 

About Goedvoorbereidopvakantie